NorskFlag pic
EnglishFlag pic

Om ProgramUtvikling

ProgramUtvikling 

 

 

 

 

Hvem er vi?

ProgramUtvikling AS har vært rendyrket på kurs og konferanse for utviklere siden 2000, og er i dag Norges ledende leverandører av kurs for IT–utviklere og prosjektledere, og kurser mer enn 4000 deltagere årlig. Vår motivasjon er å gi kursdeltakerne maksimalt utbytte, slik at de får stor praktisk nytte av opplæringen i sitt daglige arbeid. I 2011 startet ProgramUtvikling med kursvirksomhet i London under navnet DeveloperFocus Ltd. 

Visjon

Levere verdens beste kurs til utviklere og ledere.

Forretningsidé

Tilby utviklerkurs av høyeste kvalitet, som gir praktisk anvendbar kompetanse. ProgramUtvikling er en rendyrket og uavhengig kursleverandør, og selger ikke andre produkter eller tjenester.

Internasjonale toppnavn

Våre instruktører er en miks av internasjonale toppnavn, og lokale dyktige instruktører. Alle våre instruktører jobber til daglig med de temaene de underviser i, noe som sikrer at instruktøren har "real world" erfaring. Se lisen over alle våre instruktører her.

Kvalitet

ProgramUtvikling skal til enhver tid levere høyeste kvalitet. Dette sikrer vi ved å kontinuerlig utvikle vårt kursmateriell og årlig evaluering av våre instruktører basert på tilbakemeldingene fra våre kursdeltagere. Vi har kursgaranti. Ikke fornøyd, ingen betaling.


    ndc_oslo_2015.png/